

All SFA Faculty and Staff Retreat

Thursday, August 24, 2023 9:00am-1:00pm SFA Production Facility Corridor & von der Mehden Recital Hall

Topic:	Presenter:	Time Allotted:
Optional: Networking and Light Breakfast in		9:00-9:45am
the SFA Production Facility Corridor		(45 minutes)
Transition to von der Mehden		9:45-10:00am
and Picking Up Nametags		(15 minutes)
Welcome and Dean's Updates	Alain Frogley	10:00-10:20am
		(20 minutes)
Assistant Dean's Updates	Colleen K. Bridgeman	10:20-10:35am
		(15 minutes)
Advancement Updates	Quoron Walker and Lauren Prause	10:35-10:45am
		(10 minutes)
Admissions Updates	Celeste Jacobs	10:45-10:55am
		(10 minutes)
Buffer Time		5 minutes
Greetings from the Provost	Anne D'Alleva	11:00-11:20am
		(20 minutes)
Break / Light Refreshments in Courtyard		11:20-11:40am
(Rain Location: Production Facility Corridor)		(20 minutes)
Dean of Students Office Presentation	Maureen Armstrong, Associate	11:40am-12:30pm
	Dean of Students/Director, Dean	(50 minutes)
	of Students Office	
SFA Annual Awards Presentation	Alain Frogley	12:30-1:00pm
		(30 minutes)
Grab and Go Lunch		1:00pm
[please proceed to the Zachs Atrium to pick		
up your boxed lunch]		