

All SFA Faculty and Staff Retreat

Thursday, August 25, 2022 9:30am-12:30pm von der Mehden Recital Hall

Topic:	Presenter:	Time Allotted:
Welcome and Dean's Updates	Alain Frogley	9:30-9:50am (20 minutes)
Office of Institutional Equity Presentation	Sarah Chipman	9:50-10:30am (40 minutes)
Break		10:30-10:45am (15 minutes)
InCHIP Presentation	Grace Morris	10:45-11:15am (30 minutes)
Greetings from the Provost	Anne D'Alleva	11:15-11:30am (15 minutes)
Operational Updates	Colleen K. Bridgeman and John Sundt (University Director of Procurement Services)	11:30-11:50am (20 minutes)
Break		11: 05am-12:00pm (10 minutes)
SFA Annual Awards Presentation	Alain Frogley	12:00-12:30pm (30 minutes)
Grab and Go Lunch [please proceed to the Zachs Atrium to pick up your boxed lunch]		12:30pm